Business Hi-Tech

RCS&RDS convoacă AGA după o demisie din Consiliul de Administraţie

RCS&RDS convoacă AGA după o demisie din Consiliul de...

Autor: Adrian Seceleanu

17.08.2013, 14:13 28393

Compania românească RCS&RDS, unul dintre cei mai mari furnizori locali de servicii de comunicaţii, a convocat pentru data de 12 septembrie o adunare generală ordinară (AGA) a acţionarilor, pe ordinea de zi figurând printre altele şi „constatarea rămânerii unui loc vacant în Consiliul de Administraţie ca urmare a demisiei unui administrator“, potrivit unui convocator publicat de operator în Monitorul Oficial.

Anunţul nu precizează numele managerului care şi-a dat demisia, însă persoana în cauză ar putea fi Niculae Pleşa, director comercial al RCS&RDS din anul 2009, care - potrivit informaţiilor ZF - ar fi plecat din companie la finele lunii mai. Compania nu a comentat din luna mai până în prezent informaţiile despre plecarea lui Pleşa.

Pe agenda AGA din septembrie se mai află „revocarea şi/sau alegerea unor membri ai Consiliului de Administraţie şi stabilirea duratei mandatului acestora; fixarea remuneraţiei membrilor aleşi ai CA pentru exerciţiul financiar în curs; stabilirea competenţelor pentru fiecare dintre membrii CA“. RCS&RDS a avut anul trecut afaceri de 459 mil. euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO