Business Hi-Tech

RBC şi ING vor lansa o soluţie mobilă de plată pentru toţi utilizatorii de carduri

RBC şi ING vor lansa o soluţie mobilă de plată pentru...

Autor: Ioana Nita

01.10.2014, 00:06 1485

Romanian Business Consult (RBC), cel mai mare integrator de soluţii IT pentru industria de retail de pe piaţa locală, a încheiat un parteneriat cu ING Bank pentru implementarea şi lansarea unei soluţii de plată cu telefonul mobil - ING Wallet, care va fi lansată anul viitor în România.

„În prezent lucrăm la integrarea între sistemele noastre şi cele ale ING. Există multe aspecte care trebuie puse bine la punct încă de la început, precum securitatea (datelor bancare şi a procesării tranzacţiilor - n. red.), funcţionarea corespunzătoare, promoţiile pentru clienţi şi bineînţeles parteneriatele cu retailerii”, a declarat pentru ZF Andrei Bojiţă, directorul general al RBC, adăugând că este deja în discuţii cu retaileri importanţi de pe piaţa locală care activează în diferite domenii - alimentar, fashion, petrol şi gaze, DIY (do it yourself) sau cash&carry.

RBC a început dezvoltarea soluţiei de plată în urmă cu doi ani, iar lansarea platformei, sub numele Blink, a avut loc în 2013. Semnarea unui parteneriat cu o bancă era următorul pas pentru a putea implementa soluţia mobilă de plăţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO