Business Hi-Tech

Qualitance, companie românească din IT, l-a recrutat pe Mădălin Şerbănescu, fost director de vânzări la Capgemini, pentru o poziţie similară în cadrul companiei

Qualitance, companie românească din IT, l-a recrutat pe...

Autor: Cristina Bellu

19.03.2021, 10:08 307

Qualitance, companie românească de inovaţie, tehnologie şi inteligenţă artificială, anunţă extinderea echipei de management prin numirea lui Mădălin Şerbănescu în poziţia de director de vânzări.

Anterior intrării în echipa Qualitance, Mădălin Şerbănescu  a activat ca director de vânzări în Capgemini, companie de servicii de outsourcing (IT şi BPO) şi de consultanţă de business în teh­no­logie, poziţie din care a condus în ultimii trei ani echipele de vânzări şi negocieri, semnând contracte importante cu parteneri locali şi globali pentru implementarea unor soluţii complexe de big data, AI şi machine learning, cloud şi transformare digitală.

“Compania îşi continuă planurile de dezvoltare asumate în faţa investitorilor odată cu tranzacţionarea obligaţiunilor corporative de acum un an, iar echipa condusă de Mădălin Şerbănescu va avea un rol semnificativ în această direcţie”, spun reprezentanţii Qualitance.

Experienţa profesională a lui Mădălin Şerbănescu  include şi domeniul bancar. În calitate de director adjunct BRD Finance, acesta a implementat strategia de business a companiei, a construit divizia de Direct Sales şi a creat procese operaţionale diferenţiatoare în obţinerea profitabilităţii. Anterior, a fost marketing manager BCR, în divizia de Mobile Banking, unde a lansat brand-ul good.bee Mobile Banking şi a coordonat vânzările platformei de servicii cu cele mai multe tranzacţii la acel moment, efectuate de 70.000 de clienţi activi.

În 15 ani, în care a contribuit decisiv la strategia şi rezultatele unor companii importante din piaţa locală, de la poziţionarea business-ului de telecomunicaţii DIGI TV până la formarea echipei de direct sales în cadrul BRD Finance, Mădălin Şerbănescu  a construit şi valorificat abordări strategice de impact, integrând cu succes dezvoltarea de produse şi de divizii de business, vânzările şi marketing-ul.

Mădălin Şerbănescu  este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucureşti şi deţine un MBA (Business Administration and Management) obţinut la Conservatoire National des Arts et Métiers.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO