Business Hi-Tech

Qualitance a ajuns la 200 de angajaţi şi estimează un business de 6 mil. euro, plus 40%

Qualitance a ajuns la 200 de angajaţi şi estimează un...

Autor: Ioana Nita

02.01.2017, 07:02 334

Compania locală Qualitance QBS, specializată în furnizarea de servicii de consultanţă, dezvoltare şi testare software, ţinteşte să ajungă la sfârşitul acestui an la afaceri totale de 6 milioane de euro, în creştere cu peste 40%, în condiţiile în care în primele nouă luni a atins deja nivelul veniturilor din 2015, iar în ultimul trimestru va finaliza mai multe proiecte de „amploare”.
 
„În primele nouă luni am înregistrat venituri totale de 4,2 milioane de euro, cât am avut tot anul trecut. În ultima parte a anului vom livra mai multe proiecte de amploare în domeniul medical şi telecom, precum şi în zona de inovaţie”, a declarat pentru ZF Radu Constantinescu, managing partner în cadrul Qualitance alături de Ioan Iacob. El a adăugat că unul dintre proiecte este o extensie a contractului cu gigantul Deutsche Telekom pentru care Qualitance construieşte „noi standarde pentru protocoalele de comunicaţii în reţea”. De asemenea, compania, care a ajuns la un număr de 200 de angajaţi, are în derulare mai multe proiecte de inovaţie, unul dintre acestea fiind dezvoltat cu ajutorului tehnologiei de realitate virtuală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO