Business Hi-Tech

Proprietarul ARoBs Transilvania Software a vandut 10% din actiuni

30.06.2006, 20:45 285

Voicu Opran, director general si proprietar al companiei clujene IT ARoBs Transilvania Software, a vandut 10% din companie catre compania finlandeza Hotelzon. Colaborarea dintre cele doua companii a inceput in urma cu doi ani pentru proiectul Hotelzon online, aplicatie ce ofera un mecanism complex de cautare permitand identificarea celui mai potrivit hotel, a tipului de camera precum si a meniului. Utilizatorii solutiei online pot face rezervari si efectua plati online cu diferite tipuri de carti de credit.
Acest parteneriat va oferi posibilitatea ARoBS Transilvania Software sa se extinda catre tarile scandinave atat prin deschiderea de birouri, cat si prin implementarea solutiilor mobile dezvoltate de companie in tarile nordice unde Hotelzon are filiale, au declarat oficialii companiei.
ARoBS Transilvania dezvolta solutii de automatizare a fortei de vanzari, aplicatii pentru agentii de turism si de localizare a parcurilor auto. Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de 840.000 euro, conform oficialilor ARoBs, care au precizat ca doresc o crestere de 25% a afacerilor in aceast an. Hotelzon International este una dintre cele mai vechi companii de rezervari de hoteluri din Europa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO