Business Hi-Tech

Program de suport pentru antreprenorii locali care dezvoltă tehnologii noi

Antreprenorii români care au dezvoltat o tehnologie inovativă, indiferent de domeniu - energie, bio-tehnologii, agricultură, IT&C, pot aplica în perioada 3 iunie - 15 iulie 2014 pentru Programul de Asistenţă în Comercializarea Inovării din România (RICAP), aflat la a doua ediţie, prin intermediul căruia pot ajunge să îşi prezinte produsele pe piaţa internaţională.

În urma unui proces de evaluare, se vor alege 15 antreprenori cu tehnologii inovative care vor participa în program începând cu luna septembrie. Pe durata programului, participanţii selectaţi vor avea acces la o reţea internaţională adusă de partenerul american, Larta Institute, vor putea lua legătura cu posibili parteneri strategici, vor lua parte la un program mentorat personalizat cu specialişti din SUA şi România şi vor dezvolta instrumente în vederea comercializării.

Antreprenorii care vor să se înscrie în program pot aplica online prin completarea unui scurt formular, care cuprinde informaţii de bază despre profilul organizaţiei, echipa de management, tehnologia şi piaţa în care activează, nevoile consumatorului şi obiectivele de comercializare.

RICAP este un proiect realizat de Centrul Român pentru Inovaţie în Dezvoltare Locală şi Larta Insitute (Los Angeles, SUA), implementat cu sprijinul Gea Strategy & Consulting şi finanţat de Romanian-American Foundation.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.