Business Hi-Tech

Producătorul de ţigarete JTI cumpără o soluţie IT a grecilor de la Entersoft

Producătorul de ţigarete JTI cumpără o soluţie IT a...

Autor: Adrian Seceleanu

03.12.2013, 19:11 336

JTI, unul dintre cei mai mari producători de ţigarete şi produse din tutun, îşi gestionează, începând cu această lună, activitatea de vânzări şi distribuţie din România folosind o platformă livrată de compania elenă Entersoft. JTI a implementat trei soluţii ale companiei (Entersoft Business Suite, împreună cu aplicaţiile Entersoft CRM şi Entersoft Mobile) în aproximativ un an şi jumătate, de o echipă comună JTI - Entersoft, cu peste 30 de angajaţi implicaţi. În prezent, soluţiile Entersoft gestionează activitatea agenţilor în punctele de lucru, supervizând emiterea şi procesarea a mii de documente fiscale în fiecare zi.

Entersoft România, furnizor de soluţii software de business (ERP, CRM, BI, EDI), a raportat pentru primele şase luni ale anului o cifră de afaceri în creştere cu 150% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, compania ţintind afaceri de peste 700.000 de euro la sfârşitul lui 2013. Anul trecut compania a înregistrat venituri de 350.000 de euro, dublu faţă de nivelul raportat în 2011. Entersoft România a fost fondată în anul 2008 şi este subsidiara companiei Entersoft S.A. din Grecia.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.12.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO