Business Hi-Tech

Producătorul de carne Casalco integrează activităţile de producţie şi distribuţie cu o soluţie Senior Software

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

07.09.2011, 00:00 216

Casalco, unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de carne şi produse din carne din judeţele Covasna şi Harghita, îşi va gestiona activitatea cu sisteme furnizate de compania Senior Software, a anunţat producătorul de aplicaţii.

Senior Software a oferit companiei o platformă integrată formată din SeniorERP pentru gestionarea şi automatizarea activităţilor de producţie şi distribuţie, SeniorSFA pentru eficientizarea forţei de vânzare şi SeniorVisualBI, sistemul de analiză interactivă a datelor dezvoltat pe platforma Tableau Software.

"În urma achiziţionării sistemului SeniorERP putem să identificăm în timp util pierderile şi implicit să reducem costurile. Avem posibilitatea să urmărim în timp real producţia şi să sincronizăm procesul de producţie cu vânzările", a declarat Ilyes Janos, Director General al Casalco.

Casalco are în prezent o cifra de afaceri de 12 milioane de lei (aproximativ 2,8 mil. euro) şi aproape 100 de angajaţi.

Senior Software a avut anul trecut afaceri de 1,2 mil. euro, un profit net de aproape 80.000 de euro şi un număr mediu de 33 de angajaţi, conform datelor de la Ministerul de finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO