Business Hi-Tech

Producătorul american de software 3Pillar Global vrea să angajeze peste 100 de specialişti în România, aceştia putând să lucreze exclusiv remote

Producătorul american de software 3Pillar Global vrea...

Autor: Roxana Rosu

12.05.2021, 11:16 609

Compania americană 3Pillar Global, specializată în furnizarea de servicii IT, vrea să angajeze peste 100 de specialişti în birourile locale, care vor putea lucra remote, full-time, de oriunde din ţară.

Compania, cu sediul central în Cluj, nu intenţionează însă să renunţe la birourile fizice din cele 3 centre de dezvoltare din Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara.

3Pillar Global România are peste 550 de angajaţi şi echipă de management operaţional în România.

“România reprezintă un pilon cheie al comunităţii noastre globale prin nivelul de competenţe fantastic al specialiştilor ce activează aici în domeniul dezvoltării software. Modelul nostru organizaţional agil şi flexibil, viziunea noastră asupra culturii organizaţionale în era post pandemică, dar şi pachetul de compensaţie şi beneficii competitiv la nivel naţional ne permit să accesăm acest hub de talente. Ne dorim să aducem în echipa noastră specialişti cu competenţe cheie şi o bună potrivire la nivel de valori şi traiectorie de dezvoltare profesională, fără a fi limitaţi de bariere geografice. Atât procesele şi infrastructură internă, cât şi oferta cu care venim în întâmpinarea noilor colegi care ni se alătură în regim remote ne susţin poziţionarea ca angajator dezirabil în România”, susţine Diana Bocăneală, Senior Director Talent Management & Delivery Center Lead 3Pillar Global România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO