Business Hi-Tech

Procesatorul de plăţi electronice PayU vede piaţa de comerţ electronic la 4,5 miliarde de euro

Marius Costin, country manager al PayU România: Comerţul online transfrontalier le poate aduce magazinelor online vânzări mai mari cu 50%.

Marius Costin, country manager al PayU România: Comerţul online transfrontalier le poate aduce magazinelor online vânzări mai mari cu 50%.

Autor: Adrian Seceleanu

27.02.2019, 00:05 222

„Jucătorii mari de pe piaţa de e-commerce se extind chiar şi pe piaţa din România, devenind competitori puternici pentru magazinele locale”, afirmă Marius Costin, country manager al PayU România.

Piaţa de comerţ electronic din România va atinge în 2019 valoarea de 4,5 miliarde de euro, conform estimărilor PayU, principalul ju­cător de pe piaţa de plăţi online din România.

„PayU estimează că în acest an piaţa de e-commerce din România va depăşi 4,5 mi­liarde de euro. Comercianţii români trebuie să fie la curent cu noile trenduri, comerţul online transfrontalier fiind cel mai important dintre ele. Din experienţa noastră, acesta este modul în care îşi pot mări vânzările până la 50%, iar pieţele emergente care înre­gistrează cele mai mari creşteri la nivel mondial sunt, cu siguranţă, o destinaţie de luat în calcul“, a declarat Marius Costin, country manager al PayU România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO