Business Hi-Tech

Primul canal exclusiv 3D, în grila de programe UPC. V-aţi cumpărat televizoare?

V-aţi cumpărat televizoarele? UPC România va include în grila de programe primul canal exclusiv 3D

Autor: Adrian Dumitrache

14.09.2011, 13:38 5837

Abonaţii UPC România pot viziona, de vineri, primul canal exclusiv 3D din România - High TV - care va emite non-stop filme, emisiuni sportive, documentare şi muzică în format tridimensional, a anunţat operatorul de cablu TV.

"Pentru prima dată în România putem vorbi de un pachet de servicii digitale în pas cu tehnologia (...) fie că vorbim de televiziune digitală cu toate aplicaţiile de ultimă generaţie 3D, HD, DVR, EPG, Control Parental etc, sau de cea mai mare viteză de internet prin cablu de pânã la 120Mpbs viteză care îţi permite acces instant la continuţ online", a declarat directorul general al UPC România, Severina Pascu.

Pentru a vizualiza conţinut 3D, clienţii au nevoie de un televizor HD TV 3D compatibil, se precizează în comunicat.

Din această toamnă, clienţii UPC România pot accesa noile pachete 3Play şi 2Play cu servicii specifice televiziunii digitale şi de acces la Internet.
Pachetele 3Play Total şi Suprem includ Internet Fiber Power - cu cele mai mari viteze prin cablu de pe piaţă - până la 120Mbps şi Wi-Fi, televiziune digitală cu peste 100 de canale şi telefonie fixă cu până la 100 de minute incluse către orice reţea fixă sau mobilă.

În plus, clienţii au la dispoziţie extra opţiuni ataşate pachetului ales, precum HD-3D, DVR sau DVR HD-3D.

Oferta de toamnă UPC se diferenţiază în funcţie de distribuţia serviciului de Internet Fiber Power de 60 Mbps şi 120 Mbps. Astfel, pentru Bucureşti, Bacău, Buzău, Constanţa, Brăila, Galaţi, Roman, Focşani, Timoşoara, Deva, Curtea de Argeş, Ploieşti, Cluj Napoca şi Iaşi pachetele UPC variază între 53 şi 89 lei, la care se adaugă tarifele pentru extraopţiuni.
Pentru restul oraşelor, noile pachete UPC au tarife cuprinse între 53 şi 89 lei, la care se adaugă tarifele pentru extraopţiuni, dar viteza de acces la Internet nu depăşeşte 20 Mbps.

Noile pachete sunt disponibile între 16 septembrie şi 31 octombrie, pentru contracte de cel puţin 12 luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO