Business Hi-Tech

Primele detalii despre Sony Xperia Z4

Primele detalii despre Sony Xperia Z4

Autor: Dorian Prodan

20.10.2014, 11:09 1306

Telefonul <a hrefâ"http:="" www.go4it.ro="" telefoane-mobile="" sony-xperia-z3-review-13373733="" "="" targetâ"_blank"="" titleâ"sony="" xperia="" z3="" review"="" typeâ"sony="">Xperia Z3 abia a ajuns pe piaţă, însă compania Sony, fidelă încă ciclului său rapid de dezvoltare care-i permite să lanseze un model de vârf la fiecare şase luni, lucrează deja la viitorul Xperia Z4. Dacă salturile de la o generaţie Xperia Z la alta nu au fost prea spectaculoase până acum, viitorul telefon Sony va marca un salt important de la actualul vârf de gamă şi, în plus, se pare că va fi ultimul smartphone dezvoltat în actualul ritm alert de numai şase luni.

Conform unor informaţii neoficiale din interiorul companiei ajunse la Android Origin, se pare că Sony ne pregăteşte o surpriză plăcută în primăvara anului viitor. Xperia Z3 oferă un ecran Full HD şi un procesor Qualcomm Snapdragon 801, diferenţele mici faţă de modelul anterior Xperia Z2 dezamăgind unii potenţiali cumpărători, care ar fi aşteptat un mai puternic procesor Snapdragon 805.

Mai multe detalii pe go4IT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO