Business Hi-Tech

Presa elenă: Grupul OTE le-a cerut companiilor interesate de Telekom România să pună pe masă oferte indicative

Presa elenă: Grupul OTE le-a cerut companiilor...

Autor: Adrian Seceleanu

01.07.2019, 07:22 4063

♦ Presaţi de gigantul german Deutsche Telekom, grecii de la OTE ţintesc un calendar extrem de ambiţios de exit. Raliu pe bursa de la Atena după ştirile privind renunţarea la piaţa din România

Grupul elen OTE a cerut com­pa­niilor care şi-au exprimat in­teresul de a achiziţiona par­ţial sau integral grupul Telekom România, un business cu venituri de 930 mil. euro format din fostele companii Cosmote şi Romtele­com, să pună pe masă oferte indicative pen­tru a trece în a doua etapă a procesului de vânzare, conform informaţiilor publicate de presa elenă şi informaţiilor vehiculate pe piaţa locală.

„Grupul OTE a cerut oferte indicative de la entităţile interesate de Telekom Ro­mania Mobile Communications (fostul Cosmote – n.red.) şi Telekom România Com­munications (fostul Romtelecom – n. red.)“, conform publicaţiei capital.gr.

Acţiunile grupului OTE au atins vineri la bursa din Atena o cotaţie de 13,08 euro, cea mai ridicată din martie 2014 până acum, pe fondul zvonurilor că ieşirea de pe pro­ble­matica piaţă din România este iminentă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO