Business Hi-Tech

Polonezii de la RTB House, care lucrează cu jucători ca Orange şi OLX pe marketing online, ţintesc afaceri mai mari cu 70%

Polonezii de la RTB House, care lucrează cu jucători ca...

Autor: Alex Ciutacu

28.09.2018, 00:04 170
Compania poloneză RTB House, care activează de cinci ani pe piaţa locală şi livrează servicii de marketing şi publicitate online, ţinteşte venituri majorate cu peste 70% pentru piaţa din România în 2018, potrivit oficialilor companiei.  

În portofoliul companiei se numără clienţi mari din zona de retail şi nu numai, precum Orange, Avon, Zoot sau Fashiondays, în contextul în care piaţa de e-commerce ia amploare de la an la an, iar trendul împinge companiile înspre publicitate cât mai personalizată.

Principalele soluţii livrate de compania de publicitate pentru cei 1.200 de clienţi la nivel global se numesc soluţii de retargeting – o procedură prin care clientul unui site este analizat la nivel de profil, evaluat şi direcţionat prin recomandări în interesul companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO