Business Hi-Tech

Pleacă şi ultimul mohican din telecom

Pleacă şi ultimul mohican din telecom

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

29.06.2011, 00:07 1395

Yorgos Ioannidis, 61 de ani, se va retrage joi 30 iunie dinfuncţia de CEO al Romtelecom, după un mandat de aproape patru anişi jumătate în fruntea celui mai mare operator local de telefoniefixă, a anunţat ieri compania, confirmând astfel informaţiile carecirculă pe piaţa telecom încă de la începutul lunii mai.

Odată cu încetarea mandatului de la Romtelecom, Ioannidis vapleca şi din ţară, potrivit unui mesaj e-mail transmis personal deşeful Romtelecom către jurnaliştii acreditaţi la biroul de presă aloperatorului.

"La sfârşitul acestei săptămâni voi pleca de la Romtelecom şidin România (…)". Compania nu a oferit detalii despre succesorullui Ioannidis, care urmează să fie decis, formal, în cadrul uneişedinţe a Consiliului de Administraţie care este programată pentrudata de vineri, 1 iulie.

Potrivit informaţiilor care circulă pe piaţă şi care au fostconfirmate de surse din ambele companii, noul CEO va fi StefanosTheocharopoulos, 43 de ani, director executiv al Cosmote Româniadin 2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO