Business Hi-Tech

Platforma de educaţie Eduboom din Bulgaria vrea să ajungă la 3 mil. de utilizatori în România în trei ani

Darin Madzharov, fondator Eduboom

Darin Madzharov, fondator Eduboom

Autor: Ioana Nita

01.07.2021, 00:00 1020

Eduboom.ro, versiunea locală a platformei de educaţie prin conţinut video Eduboom din Bulgaria, lansată în România în noiembrie anul trecut, vrea să ajungă la 3 milioane de utilizatori pe plan local până la finalul anului 2024, în condiţiile în care în prezent este folosită de 25.000 de elevi şi profesori români. Eduboom.ro oferă peste 1.200 de lecţii video şi mai mult de 800 de teste la matematică şi limba şi literatura română pentru elevii din clasele V-XII. Toate lecţiile şi testele respectă programa şcolară din România, iar până acum utilizatorii de pe plan local au vizualizat aproximativ 200.000 de lecţii. Până în aprilie anul viitor, Eduboom.ro pune la dispoziţia utilizatorilor toate lecţiile necesare pentru clasele V-XII, conform programei şcolare din România la matematică, limba şi literatura română, chimie, fizică, biologie, geografie.

„Misiunea noastră este să facem din învăţare un proces interesant şi pe înţelesul tuturor, iar succesul pe care l-am înregistrat în primul nostru an şcolar în România ne dă încredere. Profesorii noştri sunt atent selectaţi dintre oameni cu expertiză solidă şi devotaţi cauzei de îmbunătăţire a educaţiei din România. Ne bucură faptul că avem deja peste 25.000 de utilizatori, iar zilnic ni se alătură alţi 700. Vom continua să dezvoltăm platforma, prin numărul de lecţii şi de materii abordate, şi să-i asigurăm o creştere sustenabilă în viitor, contribuind, astfel, la modernizarea educaţiei din România”, a declarat Darin Madzharov, fondator Eduboom.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO