Business Hi-Tech

Platforma Code of Talent obţine o finanţare de 1,7 milioane de euro de la Catalyst România pentru integrarea de noi tehnologii în platforma de microlearning

Platforma Code of Talent obţine o finanţare de 1,7...

Autor: Robert Manea

16.12.2021, 18:15 1129

Code of Talent, platformă de microlearning ce le permite participanţilor la training să digitalizeze conţinutul, încheie o rundă de finanţare Serie A în valoare de 1,7 mil. de euro, condusă de Catalyst România în calitate de lead-investor, cu participarea investitorilor actuali ROCA-X şi SeedBlink.

„De la primul contact cu start-up-ul, am fost impresionaţi de nivelul ridicat al înţelegerii segmentului Learning & Development, de motivaţia fondatorilor, precum şi de complexitatea platformei, de facilităţile de gamificare sau învăţare colaborativă deja implementate cu succes în corporaţii sau companii de training din România şi numeroase alte ţări. Suntem convinşi că, odată cu investiţia Catalyst România, Code of Talent îşi va accelera expansiunea şi va deveni una dintre cele mai utilizate platforme de micro-learning din Europa”, afirmă Alin Stanciu, Partener Catalyst România.

Fondurile vor susţine, începând cu T1/2022, integrarea noilor tehnologii în platforma de microlearning pentru a ajuta utilizatorii (traineri, manageri de resurse umane, specialişti L&D) să genereze într-un mod automat secvenţe de învăţare, pornind doar de la un material al clientului.

„În 2022, ne propunem să ne dezvoltăm prezenţa în pieţe cheie, să creştem numărul de parteneriate strategice şi să adăugăm noi clienţi în portofoliul Code of Talent, alături de nume importante deja existente precum Coca-Cola Japonia, Bosch, Porsche, National Bank of Greece, BAT, Banca Transilvania, OTP Bank, Door Training International şi mulţi alţii,” a declarat Vlad Grigoriu, CEO, Code of Talent.

Totodată, vor fi implementate modulele de machine learning pentru a maximiza experienţa cursanţilor şi eficienţa programelor de training.

Code of Talent este o soluţie destinată instruirii angajaţilor, cu ajutorul căreia orice tip de conţinut (materiale de curs, manuale, proceduri etc.) precum şi programe de business pot fi transformate în secvenţe de învăţare şi aplicare bazate pe micro-sarcini.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO