Caută doar în titlu
Business Hi-Tech

Piaţa de camere de supraveghere a sărit de 15 milioane de euro în 2016. Pe lângă fabrici, depozite şi clădiri de birouri vedem un interes pentru soluţii de monitorizare video şi din parte entităţilor guvernamentale

Piaţa camerelor video de supraveghere din România a trecut în 2016 de pragul de 15 mil. euro, pe fondul cererii mai mari de la companiile care au dezvoltat proiecte imo­biliare şi de la producătorii de componente auto care au deschis anul trecut noi facilităţi de producţie.

„Am văzut un interes foarte mare din mediul indus­tri­al, pentru că exis­tă foarte multe  companii care şi-au mutat pro­ducţia în Ro­mâ­nia. Sunt companii care au nevoie de so­lu­ţii de secu­rita­te, nu pot funcţiona altfel. Este vorba de com­panii din in­dus­tria producătoare, în mare parte din in­dus­tria auto şi în spe­cial din partea de vest a ţării“, a de­cla­rat pentru ZF Bogdan Gavril, ma­nagerul care coordonează vân­zările din re­giu­nea Europei Centrale şi de Est pentru compania sue­deză Axis Com­mu­nications, unul dintre cei mai mari ju­cători de pe piaţa globală de profil. „Industria pro­du­cătoare are nevoie de spaţii de depozitare, astfel că au apă­rut şi foarte multe spaţii de depozitare care trebuie să fie se­cu­rizate corespunzător. Cererea a fost generată şi de pro­iec­tele imobiliare“. Interesul pentru soluţiile de su­pra­ve­ghe­re video a crescut şi din partea structurilor guvernamentale.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.