Business Hi-Tech

Phonetastic GSM: Mizăm pe venituri de 2 mil. euro din distribuţia brandului 360 Smart Life

Alexandru Munteanu, director comercial în cadrul Phonetastic GSM

Alexandru Munteanu, director comercial în cadrul Phonetastic GSM

Autor: Ioana Nita

10.12.2021, 00:00 166

Phonetastic GSM, distribuitor local de smartphone-uri, gadgeturi şi diferite echipamente IT&C, şi-a extins portofoliul cu un nou brand - 360 Smart Life, companie din China axată pe cercetarea şi dezvoltarea de dispozitive inteligente şi soluţii IoT. Compania locală estimează că produsele inteligente 360 Smart Life vor genera venituri de circa 2 mil. euro în primul an de distribuţie a noii mărci.

„Trăim o perioadă de schimbare, în care accentul este pus tot mai mult pe confortul de acasă şi pe siguranţa familiei. Este, astfel, o decizie naturală să ne completăm portofoliul cu produse de calitate, competitive ca preţ, care acoperă exact aceste nevoi, prin tehnologii de ultimă generaţie. Casa devine mai inteligentă, transportul – mai sigur, iar părinţii copiilor care merg la şcoală sau grădiniţă în regim fizic – mai liniştiţi”, a declarat Alexandru Munteanu, director comercial în cadrul Phonetastic GSM.

Sub brandul 360 Smart Life sunt comercializate produse precum camere auto, ceasuri inteligente pentru copii, aspiratoare robot şi sonerii wireless. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO