Business Hi-Tech

PayU, eMAG şi Alpha Bank România extind serviciul Instant Money Bank şi în Ungaria

PayU, eMAG şi Alpha Bank România extind serviciul...

Autor: Roxana Rosu

11.01.2022, 11:58 231

PayU, eMAG şi Alpha Bank România extind serviciul Instant Money Bank şi în Ungaria, astfel încât clienţii eMAG care fac plăţi online cu un card salvat şi fac un retur primesc contravaloarea produselor returnate în maximum 30 de minute de la soluţionarea cererii.

„Prin introducerea soluţiei Instant Money Back, PayU, împreună cu partenerii săi, a oferit un produs  unic în Europa, pe care, după lansarea pe piaţa locală, îl implementează pentru prima dată pe o piaţă externă. Pe fondul accelerării generate de pandemie a plăţilor cu cardul, acest serviciu a contribuit la creşterea încrederii şi îmbunătăţirea experienţei celor care fac cumpărături pe platformele de comerţ electronic, oferindu-le un context sigur, simplu şi rapid pentru a face achiziţii online”, a declarat Elena Gheorghe, Country Manager PayU România.

Instant Money Back  utilizează platformele Mastercard MoneySend şi VISA Direct.

Serviciul Instant Money Back este un proiect dezvoltat şi lansat în premieră europeană în 2019, în România, Alpha Bank certificând acest nou tip de tranzacţie, în timp ce PayU România a dezvoltat întregul flux operaţional care facilitează realizarea tranzacţiei în mai puţin de 30 de minute pentru clienţii eMAG.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO