Business Hi-Tech

Paul Micheş, fost director al Scop, a fost numit country manager al Avnet Technology Solutions

Paul Micheş, fost director al Scop, a fost numit country manager al Avent Technology Solutions

Autor: Magraon Andreea

03.10.2010, 23:52 157

Paul Micheş (42 de ani) a preluat de la începutul lunii funcţiade country manager al Avnet Technology Solutions, furnizor desoluţii de soluţii IT, parte a grupului Avnet, cu afaceri anultrecut de 12 milioane de euro în România. "Unul dintre principalelemele obiective va fi dezvoltarea portofoliului de clienţi", adeclarat Micheşe pentru ZF.

Micheş a părăsit astfel funcţia de director executiv al Scop, unadintre cele mai importante companii de distribuţie IT&C depiaţa locală, după numai nouă luni de mandat. Întrebat fiind de cea plecat din cadrul Scop, el nu a vrut să comenteze. Micheş alucrat în ultimii ani pentru birourile internaţionale Microsoft,desfăşurându-şi activitatea la biroul britanic al gigantuluiamerican şi la sediul din München unde s-a ocupat până anul trecutde programul Microsoft Unlimited Potential. De asemenea, a fostimplicat în acţiuni de business development pentru soluţii demobile payment la nivel global şi derularea unor astfel de proiectepilot în Rusia. Avnet Technology Solutions a înregistrat anultrecut o pierdere de 1,18 milioane de euro la afaceri de 12milioane de euro. Compania se află pe piaţa locală de trei ani.Avnet Technology Solutions reprezintă 50% din afacerile totale alegrupului Avnet, cu venituri la nivel global de 20 de miliarde dedolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO