Business Hi-Tech

Parteneriat Huawei cu românii de la VirtualCards: utilizatorii de Watch 3 vor avea acces la cardurile de fidelitate în format digital direct de pe ceas

Parteneriat Huawei cu românii de la VirtualCards:...

Autor: Adrian Seceleanu

29.07.2021, 00:00 240

Utilizatorii ceasurilor inteligente Huawei Watch 3 vor avea acces, direct de pe ceas, la versiunea digitală a cardurilor de fidelitate emise de diferite companii, în urma unui parteneriat între compania chinezească şi compania locală VirtualCards. „Partenerii noştri vor putea să-şi emită cardurile virtuale în aplicaţie, oferind clienţilor lor oportunitatea să le folosească acum şi pe noul Huawei Watch 3”, a declarat Sorin Mitran, CEO al VirtualCards.

„Cu un simplu click pe ceas, afişăm codul de bare şi îl scanăm la casa de marcat direct de pe încheietura mâinii. Această funcţionalitate nouă ne aduce şi mai aproape de viziunea noastră de a oferi beneficii exclusive şi de a crea o experienţă de cumpărături unică”, a adăugat Mitran. 

„Parteneriatul cu VirtualCards ne consolidează obiectivul de a oferi clienţilor noştri o experienţă de utilizare îmbunătăţită, prin facilitarea cumpărăturilor prin carduri de fidelitate direct de pe smartwatch.” a declarat Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer BG România. Huawei Watch 3 Pro dispune de o autonomie a bateriei de 5 zile în modul smart şi de până la 21 de zile în modul ultra-long. Huawei este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de gadgeturi purtabile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO