Business Hi-Tech

(P) Parteneriatul Platinum SAP - NTT DATA Romania: know-how japonez şi precizie germană

(P) Parteneriatul Platinum SAP - NTT DATA Romania:...

Autor: Publicitate

30.10.2019, 15:00 394

NTT DATA Romania îşi propune să depăşească statutul "partenerilor clasici" SAP, asociaţi în cele mai multe cazuri cu imaginea de "implementatori SAP ERP" sau cu a altor soluţii mai vechi din portofoliul SAP. Vrem să schimbăm paradigma încă o dată şi să iniţiem abordarea unor soluţii inovative cu impact în automatizarea şi eficientizarea proceselor din cadrul unei companii, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie, integrată în noile produse SAP.

Caracteristica principală a pieţei de software este velocitatea, determinată de nevoia din ce în ce mai acută de tehnologizare pe care o resimt companiile din industrii tot mai diverse. Maturizarea rapidă a tehnologiei, combinată cu dorinţa de a inova pentru a putea să se diferenţieze şi să fie cât mai competitive deblochează noi oportunităţi, noi interacţiuni, în moduri în care mulţi dintre noi le-am fi crezut imposibile.

De peste 10 ani, în colaborare cu SAP, NTT DATA Romania facilitează aceste inovaţii pentru companiile mari, dar şi pentru companiile din sectorul SME, datorită unui mix optim de sinergii transformate în oportunităţi:

·         NTT DATA este recunoscut ca lider în SAP HANA şi S/4HANA Services (Overall) în NEAT Report (NelsonHall Evaluation & Assessment Tool – Global Report, aprilie 2019). Cu acces la know-how global şi cu posibilitatea de a localiza capabilităţi, NTT DATA Romania creează plus-valoare pentru un spectru larg de industrii şi business-uri.

·         Mai mult, creştem talente specializate SAP prin centre de excelenţă şi prin expunerea experţilor în devenire la capabilităţile globale.

·         Accentuăm versatilitatea SAP prin aplicarea portofoliului de soluţii în sectoare tot mai diverse la nivel naţional, în parteneriat cu liderii de industrie – Retail, Asigurări şi Servicii Financiare, Sectorul Public, Sectorul Manufacturier, cel Logistic şi altele.

·         În România, investim continuu în susţinerea parteneriatului cu SAP, atât la nivel local cât şi cu HQ, prin structuri care deservesc pieţele locale şi internaţionale: managementul soluţiilor, dezvoltarea de module noi şi inovaţie pe cele mai recente platforme.

·         Creăm premisele pentru primele proiecte high-tech din piaţa locală – NTT DATA Romania este principalul partener SAP în România care dezvoltă competenţe pentru soluţiile de ultimă generaţie din portoliul SAP: CX, SCP, SAC, etc.

Creşterea continuă a volumului de date, precum şi modul în care acestea vor fi utilizate, reprezintă o adevărată provocare pentru companii pe termen scurt şi mediu. Business Data-driven Apps va fi principalul focus al companiilor în următorii ani. Soluţiile Analytics vor fi un must-have în deciziile manageriale, iar "efectul" utilizării lor va fi multiplicat prin integrarea AI (Machine Learning + Deep Learning) la nivelul automatizării proceselor şi reinventării modelelor de business.

Birocraţia excesivă şi procesele sinuoase din sectorul public descriu un exemplu în acest sens, unde volumul de date şi lipsa transparenţei determină eforturi şi costuri imense. Sectorul impune un challenge şi reprezintă, de asemenea, un business-case potrivit pentru competenţele NTT DATA în combinaţie cu portofoliul SAP. Nevoia de inovaţie în sectorul public a devenit astfel un nou focus al parteneriatului NTT DATA Romania şi SAP (grup deţinut în proporţie de 30% de statul japonez).

Cu acces la resurse, expertiză şi know-how intensiv acumulat din sute de proiecte şi reţelele globale ale grupului, NTT DATA Romania oferă servicii de consultanţă, simplificând procesele prin inovaţie, automatizare şi optimizare continuă.

 

Despre NTT DATA Romania

NTT DATA Romania este furnizor şi integrator de soluţii şi sisteme IT complexe având o echipă de 1.900 de specialişti în România şi Serbia, specialişti care activează pe proiecte diverse în industriile Automotive, Banking, Manufacturing, Energy and Utilities, Public Sector, Retail, Transportation & Logistics.

Portofoliul companiei include o gamă variată de servicii precum: dezvoltare şi integrare soluţii software standard sau individualizate, managementul aplicaţiilor şi suport, testare, asigurarea calităţii, consultanţă IT şi de business, servicii de securitate a informaţiei şi infrastructură etc.

NTT DATA  face parte din grupul NTT (Nippon Telegraph and Telephone), unul din liderii ICT (Information and Communication Technologies) la nivel global, cu peste 283.000 de angajaţi şi un portofoliu larg de soluţii globale de infrastructură, comunicaţii şi servicii IT. La nivel global, NTT DATA se clasează în top 10* companii de servicii IT.* Source: Gartner, "Market Share: IT Services, 2017" published on June 11, 2018

Pentru mai multe informaţii accesaţi www.nttdata.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO