Business Hi-Tech

OTE bate palma cu SingTel

19.02.2004, 00:00 21

Compania OTEGlobe, divizie a operatorului elen de telecomunicatii OTE, a incheiat o alianta cu Singapore Telecommunications (SingTel), cea mai mare companie de telefonie din Asia de Sud-Est.
In baza acestui acord, OTEGlobe va prelua apelurile initiate din Singapore catre Grecia, regiunea balcanica si sudul Europei. Totodata, compania elena va folosi facilitatile oferite de partenerul SingTel pentru a-si stabili un centru operational in regiunea Asia-Pacific. Cei doi parteneri au anuntat ca vor analiza si posibilitatea de a lansa impreuna in tarile din zona balcanica servicii de telefonie prin Internet Protocol (IP Telephony).
Potrivit SingTel, parteneriatul cu OTEGlobe se va concentra asupra reducerii costurilor si generarii de venituri. Compania din Singapore a incheiat pana acum aproape 200 de astfel de aliante la nivel international.
OTEGlobe este o divizie controlata in intregime de grupul OTE, principalul furnizor de servicii de telecomunicatii din Grecia si unul dintre cei mai importanti din Balcani. OTE detine in Romania 54% din actiunile operatorului de telefonie fixa RomTelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO