Business Hi-Tech

Orange Romania: Exista un interes urias pentru iPhone 3G

05.08.2008, 19:53 12

Peste 2.000 de romani s-au inscris pe site-ul Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, pentru a afla informatii despre disponibilitatea in Romania a terminalului iPhone 3G produs de catre compania americana Apple.
Reprezentantii Orange au precizat pentru ZF ca pagina dedicata iPhone 3G este printre cele mai accesate pagini de pe site-ul companiei, alaturi de paginile care contin informatii despre telefoane, roaming si mesaje multimedia (MMS).
"Din data de 1 august, cand a fost lansat formularul de contact pe pagina dedicata iPhone, am primit zilnic peste 500 de solicitari de inscriere pentru primirea de informatii noi referitoare la lansarea iPhone 3G in Romania. Ne asteptam ca numarul acestora sa creasca in continuare", au spus oficialii operatorului.
Potrivit unor surse din piata, Orange ar putea accepta precomenzi pentru iPhone din data de 16 august, cu o saptamana inainte ca Apple sa lanseze terminalul in 20 de tari, printre care s-ar putea numara si Romania.
Reprezentantii Orange au precizat ca nu pot oferi momentan informatii privind data lansarii in Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO