Business Hi-Tech

Orange România a avut venituri totale de 264 mil. euro în trim. 1, plus 3%, susţinute de vânzările mai bune de telefoane şi alte echipamente. Liudmila Climoc, CEO: Conectivitatea a rămas acelaşi pilon solid cu rol extrem de important în economia naţională

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a înregistrat în primul trimestru din acest an o cifră de afaceri în valoare de 264 milioane de euro, în creştere cu 2,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior. „Evoluţia este determinată în continuare de o creştere a vân­ză­rilor de echipamente, înre­gistrată în contextul mutării în mediul digital a multor activităţi economice“, a precizat compania.

La 31 martie 2021, Orange România oferea servicii mobile, fixe şi TV pentru 10.640.000 de clienţi, în creştere cu 1,8% comparativ cu finalul trim. 1/2020.

Serviciile fixe de internet aveau 418.000 de clienţi, în creştere cu 14% faţă de aceeaşi perioadă din 2020.

„Am început un nou an cu multă energie şi motivaţie, ingrediente atât de necesare acestei perioade prin care trecem. S-au dovedit a fi elemente-cheie pentru noi şi ne-au ajutat în primul trimestru al anului 2021 să înregistrăm în continuare rezultate în creştere, în linie cu trendul ascendent din ultima parte a anului trecut. Conectivitatea a rămas acelaşi pilon solid cu rol extrem de important în economia naţională, lucru văzut şi în creşterea serviciilor în zona B2B sau în consumul de date mobile. Ne bucură, totodată, faptul că zona de digital este într-o continuă creştere şi că facilităţile pe care le oferă sunt din ce în ce mai uşor integrate în viaţa consumatorilor interesaţi de astfel de servicii,“ a declarat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.