LIVE: ZF AGROPOWER - OFERI PIEŢEI CE ÎŢI CERE SAU ADUCI UN PRODUS NOU PE PIAŢĂ ŞI EDUCI CONSUMATORUL? Cât de receptivi sunt consumatorii la produse inovatoare?
Business Hi-Tech

Orange România a avut afaceri de 264 mil. euro în trim. 1, plus 3%, susţinute de vînzările mai bune de telefoane şi alte echipamente

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a înregistrat în primul trimestru din acest an o cifră de afaceri în valoare de 264 milioane de euro, în creştere cu 2,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior. “Evoluţia este determinată în continuare de o creştere a vânzărilor de echipamente, înregistrată în contextul mutării în mediul digital a multor activităţi economice”, a precizat compania.

La 31 martie 2021, Orange România oferea servicii mobile, fixe şi TV pentru 10.640.000 de clienţi, în creştere cu 1,8% comparativ cu finalul trim. 1 2020.
Serviciile fixe de internet aveau 418.000 de clienţi, în creştere cu 14% faţă de aceeaşi perioadă din 2020.

“Am început un nou an cu multă energie şi motivaţie, ingrediente atât de necesare acestei perioade prin care trecem. S-au dovedit a fi elemente-cheie pentru noi şi ne-au ajutat în primul trimestru al anului 2021 să înregistrăm în continuare rezultate în creştere, în linie cu trendul ascendent din ultima parte a anului trecut. Conectivitatea a rămas acelaşi pilon solid cu rol extrem de important în economia naţională, lucru văzut şi în creşterea serviciilor în zona B2B sau în consumul de date mobile.
Ne bucură, totodată, faptul că zona de digital este într-o continuă creştere şi că facilităţile pe care le oferă sunt din ce în ce mai uşor integrate în viaţa consumatorilor interesaţi de astfel de servicii.
În acest context, deşi parcurgem o perioadă încă plină de incertitudini, rămânem în continuare dedicaţi oferirii unor servicii moderne şi inovatoare, de cea mai bună calitate, adaptate nevoilor şi dorinţelor unei palete largi de consumatori,” a declarat Liudmila Climoc, CEO Orange România.


Ce alte date a mai comunicat Orange:

@ Nevoia ridicată de conectivitate a fost extrem de prezentă în rândul clienţilor Orange şi în primul trimestru al anului în curs, ceea ce a dus la o creştere de 30% a consumului de date mobile în T1 2021, comparativ cu T1 2020.

@ Pe parcursul T1 2021, 56.000 de locuitori din 143 de noi localităţi din mediul rural au primit acces la conectivitate 4G, în timp ce 447 de noi localităţi din mediul urban şi rural s-au bucurat de avantajele reţelei 4G+.

@ Pe segmentul B2B, în primul trimestru al anului 2021 a fost înregistrată o creştere puternică de peste 20% în zona de ITC, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

@ Cererea de servicii din partea companiilor mici şi mijlocii a avut o evoluţie semnificativă la anumite categorii din aria ITC. Deoarece clienţii business au devenit mai conştienţi de riscurile ce apar când angajaţii au acces la distanţă la resursele şi infrastructurile IT ale companiilor, s-a acordat o atenţie sporită soluţiilor de securitate cibernetică, acestea fiind în creştere accelerată faţă de primul trimestru al anului trecut.

@ În luna ianuarie a acestui an, Orange Money a lansat, în premieră în România, cardul de credit cu avantaje exclusive pentru plăţile la Orange, pachete de beneficii la alegerea clienţilor şi bani înapoi instant în cont la plata cumpărăturilor. Ca urmare a dezvoltărilor aduse serviciului Orange Money, s-a înregistrat o creştere de 40% a bazei totale de clienţi în T1 2021 comparativ cu T1 2020, aceasta depăşind 274.000 de clienţi la 31 martie 2021.

@ Totodată, datorită numărului din ce în ce mai mare de clienţi care folosesc Orange Money pentru plăţi prin eWallet şi Debit Carduri, s-a înregistrat şi o creştere semnificativă a numărului de tranzacţii de pe dispozitive mobile.

@ Consumatorii au optat în continuare pentru servicii şi achiziţii online, în perioada ianuarie – martie 2021 fiind înregistrat un număr mai mult decât dublu al comenzilor în eShop, comparativ cu T1 2020. Totodată, nivelul de utilizare a serviciului MyOrange a înregistrat o creştere considerabilă faţă de T1 2020, ca număr de tranzacţii procesate digital.

@ YOXO, abonament mobil complet digital, fără perioadă contractuală, continuă să câştige teren, cu o creştere constantă şi în T1 2021 a numărului de utilizatori activi.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.