Business Hi-Tech

Orange măreşte viteza 4G până la 300 Mbps

Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange România

Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange România

Autor: Ioana Nita

19.09.2014, 00:06 441
Orange, cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a lansat ieri reţeaua 4G+, care permite dublarea vitezei pentru serviciile de internet mobil comparativ cu tehnologia 4G, clienţii săi având astfel acces la viteze de transfer de date de până la 300 Mbps în Capitală şi în alte cinci mari oraşe - Braşov, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi şi Timişoara.
 
Lansarea reţelei 4G+ vine după ce subsidiara locală a companiei franceze şi-a extins acoperirea reţelei 4G de la circa 1.000 de localităţi în aprilie anul acesta la peste 1.300 de localităţi în prezent, ceea ce reprezintă 48% din populaţia totală a ţării şi 78% din populaţia urbană. Odată cu extinderea acoperirii 4G, Orange oferă internet de mare viteză pentru toate planurile tarifare din portofoliul său - abonamente şi cartele preplătite, precum şi o gamă extinsă de dispozitive compatibile 4G. În ceea ce priveşte dispozitivele compatibile 4G+, Orange are în portofoliu două smartphone-uri Samsung - Galaxy S5, varianta 4G+,  şi Galaxy Alpha.
 
„Am extins acoperirea 4G în România, iar astfel acum mai mulţi clienţi au acces la tehnologia 4G. Avem mai multe dispozitive compatibile 4G în portofoliu, oferim tehnologia 4G în toate planurile noastre tarifare şi avem în prezent şi o promoţie pentru cei care îşi achiziţionează un dispozitiv compatibil 4G - primesc gratuit trafic de internet în funcţie de vechimea în reţea“, a declarat Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange România.
 
Promoţia Orange se adresează clienţilor existenţi ai companiei care, dacă optează pentru un abonament din oferta curentă, primesc acum bonus 1GB de internet 4G pe lună pentru fiecare an petrecut în reţea.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO