Business Hi-Tech

Orange lanseaza serviciul Out of office

17.10.2006, 19:29 22

Orange a lansat un serviciu care le permite abonatilor sa trimita automat mesaje SMS atunci cand nu doresc sa raspunda la telefon, au telefonul inchis sau cand resping un apel, potrivit companiei.
Din momentul activarii serviciului, fiecare utilizator poate folosi mesajele predefinite sau pe cele personalizate, le poate edita sau sterge si poate stabili evenimentele pentru care se vor trimite automat aceste mesaje.
Utilizatorii noului serviciu au la dispozitie optiunea "lista privata" care le ofera posibilitatea sa configureze pana la 20 de contacte. Prin activarea listei private, mesajele Autoreply se vor trimite doar catre numerele existente in lista.
Serviciul Out of office poate fi activat gratuit prin apel la Serviciul Clienti sau formand *100#.
Pentru utilizarea serviciului, abonatii au la dispozitie pagina de web www.orange.ro sau portalul Orange World.
Ori de cate ori este pornita sau oprita trimiterea automata a mesajelor Autoreply, abonatii primesc un SMS de informare privind numarul total al mesajelor Autoreply trimise in acel interval. Tariful pentru fiecare mesaj trimis este 0,03 USD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO