Business Hi-Tech

Orange: internetul 5G/5G+ şi tehnologia eSIM devin disponibile pentru clienţii Orange PrePay

Orange: internetul 5G/5G+ şi tehnologia eSIM devin...
31.08.2023, 13:10 1188

Orange, liderul pieţei locale de telecom, anunţă că începând de azi internetul 5G/5G+, alături de tehnologia eSIM devin diponibile clienţilor Orange PrePay.

“Prin introducerea acestor tehnologii de ultima generatie, clienţii Orange PrePay vor beneficia de o experienţă digitală îmbunătăţită, dar mai ales de acces în cea mai rapidă reţea 5G/5G+ din România ce oferă viteze de până la 1500 Mbps”, precizează un anunţ al companiei.

Potrivit acestuia, opţiunea de voce şi cea de internet de 6 euro credit va include acces la reţeaua 5G, în timp ce opţiunile de voce de 8, 12 şi 16 euro credit şi cea de internet de 12 euro credit, vor oferi acces la vitezele ultrarapide ale reţelei 5G+.

Clienţii PrePay cu un telefon compatibil 5G vor beneficia de viteze de download de până la 1500 Mbps în cele 37 de oraşe în care reţeaua Orange 5G/5G+ este disponibilă.

„Pentru clienţii PrePay, accesul la reţeaua 5G se traduce printr-o stabilitate mai bună a conexiunii în locurile aglomerate, acces aproape instantaneu la aplicaţii şi atunci când navigează pe internet, dar şi printr-o experienţă complet nouă în redarea conţinutului VR sau a jocurilor de înaltă rezoluţie”.

În completarea performanţelor oferite de reţeaua 5G/5G+, toamna aceasta aduce clienţilor Orange PrePay o experienţă digitală de ultima generatie, prin intermediul tehnologiei eSIM.

„eSIM-ul reprezintă o nouă tehnologie prin intermediul căreia utilizatorii se conectează la reţeaua mobilă fără a mai avea nevoie de o cartela SIM. Pentru aceasta este necesar să aibă un dispozitiv mobil compatibil (smartphone, tableta sau smartwatch). Numărul de telefon, precum şi informaţiile necesare autentificării şi comunicării între reţeaua mobilă şi eSIM vor fi stocate într-un profil unic care se instalează digital, prin scanarea unui cod de activare”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO