Business Hi-Tech

Orange: internet mobil la 3,6 Mbps in alte 13 orase

11.09.2007, 19:28 18

Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a extins aria de acoperire a serviciilor 3G+ in alte 13 localitati, numarul acestora ajungand astfel la 33.
Cele 13 localitati sunt Alba-Iulia, Bistrita, Botosani, Calarasi, Deva, Focsani, Piatra-Neamt, Sf. Gheorghe, Slobozia, Suceava, Tulcea, Turnu Severin si Zalau.
Serviciile 3G pot fi accesate atat de pe laptop, in conditii de mobilitate, cat si de pe calculatoare desktop, in locatii fixe, prin carduri de date PCMCIA sau modemuri USB.
Serviciile 3G+ permit o viteza de descarcare a datelor de pana la 3,6 Mbps. Utilizatorii care contracteaza pe 2 ani un abonament la internet mobil de 20 de euro pe luna primesc gratuit cardul PCMCIA sau modemul USB.
"Orange continua sa dezvolte reteaua de date mobile in banda larga, astfel incat pana la sfarsitul lunii septembrie clientii Orange din 42 de mari orase vor beneficia de serviciile 3G+", a declarat Bogdan Rauta, Mobile Data Proposition Manager la Orange Romania.
Compania a anuntat anterior ca va creste in acest an viteza de descarcare a datelor pana la 7,2 Mbps.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO