Business Hi-Tech

Orange caută 178 de studenţi pentru un stagiu de practică

Orange caută 178 de studenţi pentru un stagiu de practică

Autor: Ioana Nita

10.11.2015, 00:00 1910

Orange România, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, continuă programul de practică numit  Orange First Step, noua ediţie urmând să aibă loc în perioada 2 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016. Compania le pune la dispoziţie studentţilor şi masteranzilor 178 de locuri pentru practică într-un dintre departamentele de vânzări din magazinele Orange din toată ţara.

“Cei selectaţi în program vor putea participa la workshopuri dedicate pe teme precum brandul şi valorile Orange, cum să devii un bun vânzător, dar şi branding personal şi munca în echipă. La finalul lunii de internship, participanţii vor primi o diplomă de participare şi, în funcţie de implicarea de care au dat dovadă, pot primi din partea mentorilor recomandări care le vor fi utile pe viitor, la angajare”, potrivit reprezentanţilor Orange.

Înscrierile au loc până pe data de 16 noiembrie, iar studentţii vor putea echivala orele de practică incluse în programa de învăţământ cu experienţa din cadrul internshipului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO