Business Hi-Tech

Orange Business Services adaugă în portofoliu şi o soluţie dezvoltată de Bitdefender

Florin Popa, business to business director Orange România

Florin Popa, business to business director Orange România

Autor: Alexandra Cepăreanu

27.01.2021, 00:00 135

Orange Business Services, divizia de soluţii IT&C a Orange, liderul pieţei locale de telecom cu venituri de 273 mil. euro în  T3/2020, introduce în portofoliul de produse din categoria soluţiilor de securitate cibernetică pentru întreprinderi mici şi mijlocii (IMM-uri) şi companii mari o nouă soluţie integrată de protecţie pentru desktopuri, laptopuri, servere şi alte dispozitive - Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security - dezvoltată de furnizorul de soluţii de securitate IT Bitdefender, una dintre cele mai puternice firme româneşti de software, cu o jumătate de miliard de clienţi la nivel global. 

„În contextul în care activitatea companiilor în mediul digital s-a intensificat într-un timp foarte scurt, iar provocările ce ţin de securitatea cibernetică au crescut semnificativ în ultimul an, Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security vine să completeze oferta de servicii Orange Business Services pentru o mai bună siguranţă oferită companiilor mici şi mari”, a spus Florin Popa, business to business director Orange România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO