Business Hi-Tech

Orange a lansat o platformă dedicată proiectelor IoT

Orange a lansat o platformă dedicată proiectelor IoT

Autor: Ioana Nita

24.01.2019, 00:03 309

Orange, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat o platformă securizată care acoperă principalele funcţionalităţi necesare unui proiect de tip IoT (Internet of Things), prin intermediul căreia se pot gestiona dispozitivele conectate şi analiza datele colectate. Platforma numită Live Objects este scalabilă, astfel că se adresează tuturor companiilor, atât startup-urilor şi IMM-urilor, cât şi companiilor mari ce activează în domenii industriale sau în sfera serviciilor. Live Objects permite integrarea rapidă de noi dispozitive şi folosirea cu uşurinţă a datelor culese de acestea, necesare pentru aplicaţiile de afaceri. 

Datele colectate prin dispozitivele conectate pot fi vizualizate şi procesate atât în dashboard-ul Live Objects, cât şi în aplicaţiile partenerilor, prin intermediul API-urilor. Până acum, platforma Live Objects a fost testată împreună cu reţeaua naţională de tip low-power lansată în noiembrie 2018 de Orange -  LTE-M (Long Term Evolution for Machines), pentru diferite industrii, cum ar fi sectorul energetic şi smart city. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO