Business Hi-Tech

Orange a lansat o nouă ofertă pentru IMM-uri şi mici întreprinzători

Orange a lansat o nouă ofertă pentru IMM-uri şi mici...

Autor: Adrian Seceleanu

26.04.2017, 00:00 1241

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a lansat noile abonamente Business Mobile şi Orange Pro, dedicate companiilor mici şi mijlocii, care includ, potrivit companiei, mai multe resurse de voce şi date naţionale şi în roaming, în Spaţiul Economic European, dar şi resurse pentru apeluri internaţionale şi roaming în restul lumii.

Odată cu lansarea noului portofoliu de abonamente Business Mobile, clienţii pot folosi în roaming, fără costuri suplimentare, internetul şi minutele naţionale incluse în pachetele Business Mobile, în ţările din Spaţiul Economic European (SEE), alcătuit din Uniunea Europeană, Islanda, Lichtenstein şi Norvegia.

Începând cu planul tarifar Business Mobile 9, minutele şi traficul de internet pot fi folosite atât naţional cât şi în roaming, în SEE. Ca noutate pe piaţă pentru cei care călătoresc mult şi în afara SEE, companiile pot opta pentru noile pachete Business Mobile 21, 29, 44 şi 66, ce au incluse resurse de roaming în orice destinaţie din lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO