Business Hi-Tech

Orange a lansat două abonamente care oferă acces gratuit şi nelimitat la servicul muzical Deezer

Orange a lansat două abonamente care oferă acces...

Autor: Andreea Anghel

21.04.2013, 18:38 382

Orange România, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă a lansat  două abonamente noi, Cangur 20 şi Panteră 33, care oferă acces gratuit şi nelimitat la muzică prin serviciul Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial. Pentru orice alt abonament serviciul poate fi activat cu 5 euro TVA inclus, iar clienţii prepay îl pot activa cu 4 euro credit pe lună.

Abonamentul Cangur 20, care costă 20 de euro include acces nelimitat la muzică prin Deezer, 150 de minute naţionale şi sms naţionale, 500 MB internet pe mobil şi 2.000 de munite sau SMS în reţea, iar abonamentul Panteră 33, care costă 33 de euro pe lună, include pe lângă acces gratuit şi nelimitat la cele peste 20 milioane de melodii din catalogul aplicaţiei şi 2 GB trafic de date, 250 de minute naţionel şi 2.500 de minute în reţea.

Aplicaţia poate fi descărcată descărcată de la adresa m.orange.ro/deezer şi este disponibilă pentru sistemele de operare: iOS, Android, Windows Phone şi BlackBerry OS.

Clienţii care aleg unul din cele două abonamente şi îşi activează contul Deezer până pe 14 iunie pot câştiga un set de căşti Beats Solo HD pe săptămână sau una din cele două excursii la Londra, cu acces pentru câştigător şi un însoţitor la concertul lui Robbie Williams, de pe 29 iunie 2013, potrivit informaţiilor companiei.

Serviciul Deezer este disponibil în 180 de ţări şi este folosit, în prezent, de peste 30 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Parteneriatul cu Orange este dezvoltat în mai multe ţări, printre care şi Franţa şi Marea Britanie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO