Business Hi-Tech

Orange a investit încă 19 mil. lei în Orange Money, serviciul de plăţi de pe mobil

Orange, liderul pieţei locale de tele­fo­nie mobilă, a adus în primăvară încă aproa­pe 20 mil. lei la capitalul social al Orange Mo­ney IFN SA, compania înfiin­ţată special pentru a administra ser­viciile financiare mo­bile cu acelaşi nume, con­form unei de­cizii a acţionarilor, care a fost publicată în Moni­torul Oficial.

„Adunarea generală extraordinară a ac­ţionarilor societăţii aprobă prin prezenţa ma­jorarea capitalului social al societăţii prin emisiunea unui număr 1.864.000 de noi ac­ţiuni, având o valoare nominală de 10 lei fie­care şi o valoare nominală totală de 18.640.000 lei, în schimbul aportului în nu­me­rar vărsat integral de către acţionarul Orange România“, conform documentului. 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.