Business Hi-Tech

Oncolog de la Harvard: Steve Jobs s-a bagat singur in pamant cu "ajutorul" medicinei alternative

Oncolog de la Harvard: Steve Jobs s-a bagat singur in pamant cu "ajutorul" medicinei alternative

Foto: Frederic J. Brown

Autor: Pro TV

15.10.2011, 13:42 3948

Steve Jobs avea o forma medie de cancer, una care nu este fatala de regula. Se pare insa ca si-a grabit moartea recurgand la tratamente neconventionale, sustine un cercetator de la Harvard Medical School, citat de Pro TV.

"Vreau sa spunem lucrurilor pe nume: Steve Jobs a ales de buna voie sa urmeze un tratament alternativ si abia in ceasul al 12-lea el s-a intors spre medicina alopata. Atunci nu mai era nimic de facut," scrie Ramzi Amri intr-o scrisoare extrem de detaliata postata pe Quora, un forum popular printre executivii din Silicon Valley.

"Avand in vedere circumstantele, mi se pare normal sa presupunem ca alegerea domnului Jobs pentru medicina alternativa l-a dus mult prea repede la o moarte neasteptata", spune cercetatorul, care isi bazeaza opiniile pe studiile pe care le-a facut in ultimii ani asupra diverselor forme de cancer.

Iata povestea vietii lui Steve Jobs

Despre Steve Jobs s-au scris foarte multe lucruri in ultimii 30 de ani, de cand si-a facut simtita prezenta pe piata tehnologiei informatiilor, asa ca nu este de mirare ca acum exista nu numai articole, ci si carti sau chiar website-uri: All about Steve Jobs.

Nasterea lui Steve Jobs a fost una ... neconventionala. A fost copilul ilegitim al cuplului format din Joanne Schieble si Abdulfattah "John" Jandali (de origine siriana) - studenti de 23 de ani la Universitatea din Wisconsin.

La cateva luni de la nasterea sa, cei doi tineri s-au casatorit si au avut inca un copil, Mona, pe care l-au pastrat. Steve, in schimb, a fost adoptat de Paul si Clara Jobs, care traiau in Mountain View, acolo unde urma sa se nasca o alta legenda: Apple.

Citeti mai multe despre povestea vietii lui Jobs pe www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO