Business Hi-Tech

Oferte Zapp pentru voce si SMS

05.07.2004, 00:00 12

Pentru a cuprinde in campania speciala de vara intreaga gama de servicii specifice - transfer de date, voce si mesaje scrise - Zapp si-a reformulat oferta pentru a castiga noi utilizatori.
Promotia a inceput cu oferta pentru Zapp 500 Anytime, prin care valoarea abonametnului a fost redusa cu 50%, pentru primele sase luni. Convorbirile in retea dincolo de limita de 500 de minute costa numai 10 centi pe minut, iar cele in afara retelei s-au redus la 19 centi pe minut. Aceasta oferta este disponibila celor care se aboneaza pana la 31 iulie. Mai nou, clientii Zapp primesc un cablu de date gratuit, iar conectarea pentru transfer suplimentar de date costa 2 centi pe minut. Oferta este valabila pentru cei care se aboneaza la Zapp Online Turbo sau care isi activeaza optiunea Upgrade Internet pana la 31 august.
In fine, pasionatii de mesaje scrise pot activa optiunea Upgrade SMS, prin care primesc 100 de mesaje scrie la numai 2 dolari pe luna. Si aceasta oferta este valabila pana la finalul lunii august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO