Business Hi-Tech

O zi grea pentru corporatişti: Serviciul Outlook are probleme în întreaga lume

O zi grea pentru corporatişti: Serviciul Outlook are...

Autor: Dorin Oancea

01.10.2020, 12:52 281

Serviciul Microsoft Outlook se confruntă cu întreruperi la nivel mondial, cu mulţi utilizatori care nu îşi pot accesa e-mailul, relatează CNBC.

„Am primit rapoarte despre utilizatori care se confruntă cu probleme de accesare a conturilor lor Exchange Online prin Outlook pe web”, a scris Microsoft pe Twitter.

În timp ce ancheta iniţială a Microsoft a constatat că utilizatorii din India erau cei mai afectaţi, ulterior compania a spus că problema pare să afecteze utilizatorii din întreaga lume.

În prezent nu se cunoaşte cauza întreruperii.

„Revizuim modificările recente ale serviciului nostru pentru a determina în continuare cauza impactului”, a spus Microsoft.

Utilizatorii pot întâmpina probleme cu diferite protocoale Exchange Online, inclusiv Outlook pentru desktop şi serviciile mobile, a spus Microsoft.

Întreruperea vine în condiţiile în care un număr tot mai mare de oameni lucrează de la distanţă din cauza pandemiei.

Utilizatorii Microsoft şi-au exprimat frustrările pe reţelele sociale, întrucât întreruperea i-a lăsat incapabili să trimită şi să primească e-mailuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO