Business Hi-Tech

O firmă românească de outsourcing atacă piaţa din Germania

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Ioana Nita

23.07.2015, 00:00 1822

Compania Rinf Outsourcing Solutions, specializată în dezvoltare de software, consultanţă şi BPO, a deschis luna aceasta al patrulea birou din străinătate, în Berlin, în condiţiile în care tot mai multe proiecte câştigate sunt realizate în colaborare cu firme germane.

„Biroul din Berlin este o provocare şi sunt sigur că piaţa din Germania ne va aduce noi oportunităţi, dar şi mult know-how. Serviciile pe care ne axăm sunt focusate pe proiecte web next gen (… ) Ne dorim ca din ce în ce mai mulţi români care lucrează în domeniul IT să aibă acces la proiecte internaţionale lucrând în continuare într-o companie românească”, a declarat Lucian Ghinea, director executiv în cadrul Rinf Germania.

Rinf Outsourcing Solutions, companie controlată de antreprenorii români Constantin Iftime şi Victor Dornescu, a înregistrat anul trecut afaceri de 32 milioane de lei, în creştere cu aproape 5% faţă de 2013, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Proiectele realizate pentru piaţa germană au avut o pondere de circa 20% în totalul veniturilor din 2014. Compania mai are birouri în Polonia, Franţa şi Marea Britanie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO