Business Hi-Tech

O firmă din Bucureşti a câştigat o licitaţie de 22 mil. lei a Cadastrului

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Adrian Dumitrache

19.11.2013, 19:50 490

O firmă din Bucureşti cu afaceri de 4,7 milioane lei în 2012 a condus un consorţiu la care au mai participat două societăţi cu venituri de 10 ori mai mari, respectiv de 50 de ori, pentru câştigarea unei licitaţii de 21,6 milioane lei în vederea furnizării unui serviciu de plată online către ANCPI.

Open Gov, liderul asocierii, şi firmele Trend Import-Export şi Teamnet International au câştigat în luna octombrie licitaţia, la care a participat şi UTI Grup, pentru introducerea sistemului online la Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. „Se doreşte implementarea unui sistem de comerţ electronic care va conduce la creşterea calităţii serviciilor publice oferite de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI)“, se precizează în anunţul de participare publicat pe www.e-licitatie.ro în prima parte a lunii iunie.

Finanţat din fonduri europene, contractul a fost atribuit la 17 octombrie şi va fi finalizat în termen de 9 luni. Prin anunţul de participare, valoarea proiectului a fost estimată între 21,63 şi 29,82 milioane de lei, TVA inclusă. Open Gov, liderul asocierii, a fost înfiinţată în anul 2011 şi are ca obiect „alte activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei“, conform datelor Registrului Comerţului. În 2012, afacerile firmei au crescut de peste 11 ori, la 4,7 milioane de lei, iar numărul angajaţilor s-a dublat, la 18.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO