Business Hi-Tech

O companie din Satu Mare dezvoltă soft pentru liderul global al soluţiilor de control al traficului aerian

O companie din Satu Mare dezvoltă soft pentru liderul...

Autor: Ioana Nita

03.04.2014, 00:06 464
Ambo Software, firmă înfiinţată în urmă cu 15 ani la Satu Mare, a avut anul trecut afaceri de un milion de euro, cel mai mare proiect fiind dezvoltat pentru grupul austriac Frequentis, furnizor de sisteme de comunicaţii şi informaţii în domeniul siguranţei publice şi transportului public (unităţi de poliţie, pompieri, ambulanţe, transport feroviar şi maritim) şi pentru mana­gementul traficului aerian. Soluţiile grupului Fre­quentis, care în 2012 a înregistrat venituri de 180 mil. euro, sunt implementate în aeroporturi din întreaga lume, compania având o cotă de 30% pe piaţa sistemelor de comunicaţii audio pentru controlul traficului aerian.
 
„În 2013, cifra de afaceri a companiei a fost de circa un milion de euro, în creştere uşoară faţă de 2012. Cel mai mare client de anul trecut a fost Frequentis din Austria, care dezvoltă soluţii în domeniul siguranţei publice şi mana­gement de trafic aerian“, a declarat pentru ZF Szilard Megyesi, director tehnic la Ambo Software.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO