Business Hi-Tech

O companie americană atacă piaţa de telecom din România

Grandstream este printre primii patru producători globali de telefoane IP

Grandstream este printre primii patru producători globali de telefoane IP

Autor: Adrian Seceleanu

23.09.2019, 14:58 12419

Grandstream, companie americană specializată în furnizarea de soluţii de telecom, a intrat pe piaţa din România prin intermediul companiei Macro International Distribution, jucător cu afaceri de 28 mil. lei în 2018, care devine astfel unicul distribuitor oficial pentru soluţiile de comunicaţii unificate SIP şi VoIP ale producătorului din Statele Unite.

“Piaţa telecom este o direcţie nouă de business pentru noi, dar suntem încrezători că (…) are un potenţial imens”, declară Claudiu Jacodi, director general la Macro International Distribution.

Grandstream a fost unul dintre producătorii originali de soluţii VoIP şi SIP din lume şi oferă acum un portofoliu complet pentru toate nevoile de comunicaţii ale unei companii: voce, video, date, mobilitate şi reţea.

Grandstream este printre primii patru producători globali de telefoane IP cu o gamă de echipamente desktop, video şi VoIP fără fir. De asemenea, compania americană oferă un portofoliu complet de produse, inclusiv soluţii de conferinţă video, puncte de acces Wi-Fi şi soluţii de management, centrale IP PBX, soluţii de cloud management, gateway-uri VoIP, adaptoare pentru telefoane analogice, sisteme de acces pentru uşi, interfoane şi soluţii PA, produse de securitate fizică şi multe altele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO