Business Hi-Tech

Novensys are ca obiectiv pentru următorii cinci ani o creştere medie anuală cu 20% a afacerilor

Autor: Razvan Craciun

30.03.2011, 19:37 84

Furnizorul de soluţii pentru managementul informaţiilor Novensysare ca obiectiv pentru următorii cinci ani o creştere medie anualăcu 20% a afacerilor, după ce anul trecut a înregistrat o scădereuşoară a cifrei de afaceri faţă de 2009, la 19,44 milioane deeuro.

"În următorii cinci ani intenţionăm să înregistrăm o creşteremedie de 20% pe an a cifrei de afaceri, evoluţie care se bazează pestrategia noastră de dezvoltare. Avem în vedere implementări deaplicaţii software de tip ERP, CRM, BI, SCM. În plus, credem înmobilitate şi ne păstrăm focusul în această arie prin parteneriinoştri tradiţionali, respectiv Motorola, Psion, Zebra, Datalogic,Printronix, dar vizăm şi alte parteneriate care se potrivescnevoilor clienţilor noştri", a declarat Cezar Golumbeanu,directorul executiv al companiei.

În 2010, compania a obţinut un profit de peste 5% din cifra deafaceri, din care 32% au fost generate de serviciile IT furnizate.Novensys intenţionează să consolideze afacerile din zona deadministraţie publică, linie specifică construită de companie înultimii doi ani. La finalul anului 2009, Novensys avea un număr decirca 150 de angajaţi, iar la finalul anului 2010 a avut o creşterecu circa 13% a numărului de angajaţi, la peste 170 salariaţi. De laînceputul anului 2011, compania a adăugat echipei încă 36 depersoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO