Business Hi-Tech

Noua solutie antivirus pe piata romaneasca

22.10.2004, 00:00 19

Compania producatoare de solutii de securitate IT Avira Soft, reprezentanta de afaceri pentru Romania si estul Europei a firmei germane Avira GmbH, a anuntat lansarea unei suite de produse comerciale antivirus destinate atat utilizatorilor individuali cat si sectorului de afaceri.
Produsele antivirus sunt compatibile cu sistemele de operare Windows si Linux si ofera protectie pentru computere desktop si pentru servere.
"Am realizat ca nevoile de integrare a securitatii pentru platforme Linux si Windows nu sunt pe deplin acoperite", a spus Dragos Stanescu, manager pentru vanzari internationale la Avira GmbH. "Cu ajutorul tehnologiei AntiVir Engine utilizata pe diverse platforme, echipa noastra a testat si a proiectat Avira pe principalele componente ale retelelor de calculatoare".
Avira GmbH este o companie de solutii de securitate informatica care activeaza pe piata de aproximativ 15 ani. Compania are 50 de angajati si a deschis filiala din Romania in luna mai a acestui an. "Suntem interesati sa investim in industria de software din Romania, si de aceea am ales ca locatie strategica Bucurestiul", a declarat cu ocazia deschiderii reprezentantei locale Tjark Auerbach, actionar principal la Avira GmbH.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO