Business Hi-Tech

Norvegienii de la Visma Software ajung anul acesta la 400 de angajaţi în Sibiu şi Timişoara

Sorin Rotariu, managing director al Visma Software.

Sorin Rotariu, managing director al Visma Software.

Autor: Adelina Mihai

28.02.2017, 00:07 2075

Visma Sofware, un dezvoltator norvegian de soluţii software pentru eficientizarea afacerilor, continuă recrutările pe plan local şi vrea să ajungă la 400 de angajaţi până la finalul acestui an. Compania, care are sediul în Sibiu, avea anul trecut un număr de circa 350 de angajaţi în birourile din Sibiu şi din Timişoara.

„În ultimii 4 ani, numărul angajaţilor Visma Software a cres­cut cu 25- 30% pe an. În 2017 preconizăm o creştere de cel puţin 20%,  dar va conta foarte mult şi factorul predic­ti­bilitate/ stabilitate legislativă (pe care în momentul actual îl considerăm impredictibil)“, a spus Sorin Rotariu, managing director al Visma Software.

Visma este principalul dezvoltator al produselor companiei – mamă, care are sediul în Oslo. Anul trecut, în România s-a înfiinţat şi compania Visma Holding, cu sediul tot în Sibiu.

„Holdingul este doar o unitate administrativă pentru o mai clară administrare a tuturor entităţilor Visma în România. În 2017, probabil că vom avea prima achiziţie im­portantă care va face parte din holding. Şi nu va fi singura.“

În 2016, cifra de afaceri a Visma Software a fost de peste 12 milioane de euro, iar pentru 2017 compania estimează afaceri de 15 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO