Business Hi-Tech

Nokia vrea să fie cu un pas înaintea revoluţiei industriale: „Facem traininguri de machine learning pentru fiecare dintre cei 100.000 de angajaţi, de la omul de serviciu la CEO

Nokia vrea să fie cu un pas înaintea revoluţiei...

Autor: Răzvan Botea

17.05.2019, 07:19 590

Preşedintele consiliului de administraţie al companiei finlandeze Nokia, Risto Silaasma, a spus în cadrul Forumului Economic din Astana că Nokia se pregăteşte să ţină traininguri de machine learning pentru fiecare dintre cei 100.000 de angajaţi pe care compania îi are la nivel global.

„Peste toate, ne confruntăm cu o imensă provocare în ceea ce priveşte educaţia. Trebuie să începem să vedem acest lucru dintr-o nouă perspectivă. Noi, Nokia, am decis nu doar să ne şcolarizăm inginerii în machine learning, ci fiecare dintre cei 100.000 de anagajaţi. Fiecare recepţioner, om de serviciu, secretar, până la CEO”, a spus el în cadrul evenimentului.

Astana Economic Forum este unul dintre cele mai mari evenimente economice anuale din Asia Centrală, care adună economişti, analişti, bancheri şi lideri de business din toată lumea pentru a dezbate provocările actuale şi de viitor din regiune şi la nivel mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO