Business Hi-Tech

Noile lansări iPhone din această toamnă vor avea toate o opţiune aşteptată de toţi fanii Apple

Noile lansări iPhone din această toamnă vor avea toate...

Autor: Paul Catargiu

17.08.2018, 08:17 4914

Apple va introduce în toate modelele noi pe care le va lansa anul acesta opţiunea de debolcare a ecranului prin tehnologia de recunoaştere facială, pe care a aplicat-o în premieră odată cu lansarea modelului iPhone X în toamna anului trecut, potrivit Mashable.

Unul dintre principalii furnizori de componente ce stau la baza opţiunii de recunoaştere facială a telefoanelor Apple a văzut o creştere în numărul comenzilor înaintea lansării din toamnă a produselor, conform Loup Ventures. Aceste veşti întăresc zvonurile care spun că toate cele trei iPhone-uri ce vor fi lansate vor avea opţiunea recunoaşterii faciale.

Noul Paradis Românesc. Staţiunea din munţi cu plaje artificiale la 900 de metri altitudine care a fost numita „Marea de la Munte”

De Basm. S-a deschis cel mai mare parc de agrement din România. ”Zaga Zaga” Resort, 82 de hectare. Preţul uni bungalow pe malul apei

SECRETUL celei mai luxoase plaje din România!

Lumentum este firma ce fabrică tehnologia ce stă la baza recunoaşterii faciale. Firma americană a crescut în profituri cu peste 301 milioane de dolari la sfârşitul celui de-al doilea trimestru, mai mult decât predicţia tuturor specialiştilor. Creşterea în profituri a companiei se datorează numărului mare de comenzi a celor de la Apple pentru tehnologia de recunoaştere facială.

Conform tradiţiei anuale a Apple, firma americană este aşteptată să lanseze trei noi modele iPhone în această toamnă – un iPhone X îmbunătăţit, un mai mare iPhone X Plus şi un model mai accesibil, probabil să fie numit iPhone 9. În generaţia actuală, doar iPhone X beneficiază de recunoaştere facială.

iPhone 9 va beneficia de aceeaşi cameră ca iPhone X, lucru ce înseamnă că varianta mai puţin costisitoare a celebrului smartphone va beneficia de toate opţiunile ce se găsesc pe variantele mai scumpe, opţiuni printre care se numără şi recunoaşterea facială.

Cifrele prezentate de Lumentum intăresc aceste zvonuri. Deşi nimic nu este cert până la prezentarea oficială a produselor din toamna acestui an, posibilitatea ca aceastea să conţină toate opţiunile avansate este tot mai probabilă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO