Business Hi-Tech

Noi bug-uri descoperite la iOS 7. Cum poţi să suni şi să accesezi galeria foto fără să deblochezi telefonul. Galerie VIDEO

Noi bug-uri descoperite la iOS 7. Cum poţi să suni şi...

Autor: Ştefan Stan

22.09.2013, 16:21 2241

iOS 7, cel mai recent sistem de operare de la Apple, a fost lansat doar de câteva zile şi gigantul IT se confruntă deja cu bug-uri ale software-ului, scrie DailyMail.

La începutul săptămânii, un utilizator a postat un video care arată cum este posibil să treci peste pasul de autentificare cu parolă şi să capeţi acces direct la galeria foto.

Un alt utilizator a descoperit acum că se pot face apeluri chiar şi de pe un telefon blocat, prin simpla apăsare a unui buton de mai multe ori.

Karam Daoud, un posesor de iPhone, a postat un filmuleţ pe YouTube prin care demonstrează că trebuie doar să apeşi butonul de “urgenţă” de pe ecranul de blocare, să formezi un număr şi apoi să apeşi pe “sună” de mai multe ori în succesiune rapidă, după care telefonul trece peste pasul de autentificare şi apelează la numărul format.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO